Hvornår Rasler Man Til Halloween

17. November 2020 • Festen
Billede: Pixabay, Pexels

Halloween falder hvert år d. 31 oktober, det er også denne dag, man må gå ud og rasle hos naboerne.

Der er mange forskellige regler for hvor og hvornår man må rasle fra sted til sted. I vores nabolag er der blevet lavet en uskrevet regel om, at hvis der ikke er Holloween pynt ude foran huset eller ved indgangsdøren. Så er man ikke interesseret i at få besøg af de små monstre, der kommer forbi for at rasle. Det synes jeg er en rigtig god regel, da jeg har været med de små ude at rasle og det er lidt pinligt, når der bliver åbnet, for man så får at vide, at de ikke er interesserede i Halloween. Dette er dog hurtig glemt, da der er rigtig mange i vores kvarter, der er begyndt at pynte op og som har nogle lækre ting de deler ud.

Hvis Halloween falder på en hverdag, så begynder de at gå rundt, når de har fået fri fra skole. Her bliver husene nøje udvalgt, da der endnu er mange, der ikke er kommet hjem fra arbejde.

Falder Halloween derimod i en weekend, så er det svært at vente til det bliver lidt op af formiddagen. Folk skal selvfølgelig have en chance for at være kommet i tøjet, inden de nærmest bliver overfaldet af slikkrævende monstre.

I år har vi afholdt Corona Halloween, det var noget anderledes oplevelse end det plejer. Her havde de i klassen oprettet en gruppe, hvor man kunne skrive sig på, hvis man var hjemme til Halloween og gerne ville have besøg af klassekammeraterne. Nogle valgte blot at stille noget slik ud foran huset, så man selv kunne tage en lille pose, uden at komme i kontakt med nogen. Alt i alt var det stadig en god dag, til trods for at slikposen var en hel del mindre da dagen var omme.

Denne tekst er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense shopper du et stort udvalg af Dagmarkors til små piger. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Hvad er en psykologisk gyser?

02. March 2022 • Festen
Billede: Pixabay, Alf-Marty
Læs Resten

Hvornår Fejres Halloween

11. June 2021 • Festen
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvilket land stammer Halloween fra?

03. May 2021 • Festen
Billede: Pixabay
Læs Resten

Halloween kage fingre opskrift

13. April 2021 • Festen
Billede: Pixabay, cocoparisienne
Læs Resten

Lav selv slik ideer

04. March 2021 • Festen
Billede: Pixabay, Pexels
Læs Resten

Hvornår er det halloween?

15. February 2021 • Festen
Billede: Pixabay, webandi
Læs Resten

Hvornår er det halloween i USA?

09. December 2020 • Festen
Billede: Pixabay
Læs Resten